Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om ÖT Smygehuk FF Seniorlag Herrar

3 Västra Ingelstad IS 22 14 3 5 45
4 Bunkeflo FF 22 13 2 7 41
5 BK Skansen 22 12 3 7 39
6 Gislövs IF 22 9 5 8 32
7 Minnesbergs IF 22 9 3 10 30

Varningar

Målorgie, dubbelhattrick och nytt mittbacksmål. Vi var väl förberedda på en tuff match mot Vången då vi hade bortamatchen i minnet som vi vann knappt med 3-2. Men så lurade vi blev. De första inledande 10 minuterna var väl relativt jämna medans resterande 80 var det Torp för hela slanten. I matchens 10:e minut spelar Martin Rengbo fram bollen till Philip Marklund som testar skott och Philips skott går via stolpen in i mål fram till 1-0. I den 12:e minuten drar Philip Marklund upp ett nytt anfall där bollen går fram till Anders Nilsson som möter målvakten och det blir ett ihopslag dem emellan och bollen går fram till Kristoffer Ekström som enkelt kan raka in 2-0. Två minuter senare slår Philip Marklund ett fint inlägg som målvakten tappar och Anders Nilsson kan sätta dit 3-0 från en meter i öppet mål. I den 21:a minuten slår Nicklas Mattsson en underbar långboll till Kristoffer Ekström som spelar in i mitten där Anders Nilsson möter upp och sätter dit 4-0. I den 26:e minuten testar Vången ett långskott som Anders Ohlsson tippar över målet. I den 30:e minuten drar Martin Rengbo iväg ett långskott som målvakten med viss möda lyckas rädda. I den 35:e minuten slår Martin Rengbo en fin inåtskruvad hörna som Kristoffer Ekström nickskarvar på Anders Nilsson och friställer Nicklas Mattsson som sätter dit 5-0! Mål för tredje matchen i rad för Nicklas. I den 37:e minuten slår Martin Rengbo en fin långboll till Kristoffer Ekström som sprintar förbi försvaret och sätter dit 6-0. En målorgie på 6 mål för Torp inom loppet av 27 minuter... Imponerande! Halvtidsresultat 6-0 alltså. I den 53:e minuten prickar Andreas Palmqvist stolpen. I den 55:e minuten slår Anders Nilsson en fin genomskärare till Kristoffer Ekström som sätter dit 7-0 och därmed hattrick för Kristoffer. I den 63:e minuten släpper Torp fram en Vångenspelare i ett friläge och de reducerar till 7-1. I den 71:a minuten spelar Andreas Palmqvist fram bollen till Anders Nilsson som testar med ett långskott och bollen rullar försmädligt förbi en förvånad målvakt fram till 8-1 och ett nytt hattrick för Anders. Det sjätte i ordningen... Var ska detta sluta? I den 76:e minuten släpper Torp till ytterliggare ett friläge och reducerat till 8-2. I den 86:e minuten reducerar Vången på nytt till 8-3. Torp vinner enkelt efter urladdningen i första halvlek. I nästa match väntar Skegire BK borta lördagen den 23:e augusti klockan 14:00.